ΑΓΡΟΔΥΝΑΜΙΚΗ

ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε

Aγροδυναμική από το 1989!

Γεωργικά Εφόδια - Κατασκευή Κήπων - Γεωπονική Υποστήριξη

Η εταιρία Ανδρουλάκης Ελευθέριος & ΣΙΑ Ο.Ε, δραστηριοποιείται στον χώρο της γεωπονίας, από το 1989, στην περιοχή της Χερσονήσου, με σκοπό την προμήθεια γεωργικών εφοδίων και την παροχή διάφορων υπηρεσιών , όπως η κατασκευή κήπων και η παροχή γεωπονικών συμβουλών .

Προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες αγρότες και κηπουρούς και λόγω της τουριστικής περιοχής που βρίσκεται, εξυπηρετεί και ξενοδοχειακές επιχειρήσεις.

Η συνεχώς ανανεωμένη γκάμα των προϊόντων μας , η τεχνογνωσία μας , η υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας , καθώς και η 30 ετών εμπειρία μας , μας καθιστά πρωτοπόρους στο είδος μας.

Το πάθος μας για δουλειά , οι εκατοντάδες ευχαριστημένοι πελάτες μας και η συνεχώς αναπτυσσόμενη πορεία μας , μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε την ολοένα και θετικότερη πορεία στον χώρο μας .

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Τα νέα μας

STIHL HELLAS – 25 years

Η STIHL HELLAS γιορτάζει 25 χρόνια πορείας και σας δίνει την δυνατότητα να αποκτήσετε κάποια από τα κορυφαία προϊόντα της σε ειδικές τιμές. Επωφεληθείτε της προσφοράς και ζήστε την εμπειρία χρήσης των προϊόντων του κορυφαίου κατασκευαστή Κάντε τις αγορές σας με άνεση από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα

Περισσότερα
eshop.agrodynamiki.gr

Αγορές online στο eshop.agrodynamiki.gr

Η εταιρεία μας με χαρά σας ανακοινώνει πως μπορείτε να κάνετε τις ηλεκτρονικές σας αγορές από το eshop.agrodynamiki.gr το οποίο ανανεώνεται συνεχώς!

Περισσότερα
Scroll to top
espa